Afbeelding

Theater Hanzehof en slagwerker Arie den Boer presenteren Local Heroes

Algemeen

ZUTPHEN - Theater Hanzehof & Buitensociëteit en Arie den Boer presenteren in de Buitensociëteit speciaal voor Zutphen gemaakte concerten met ook nog eens een lokaal talent: Local Heroes. Elke maand nodigt Arie den Boer daarbij bovendien een bekende Nederlandse artiest uit waarmee hij met een speciaal samengestelde band de artiest begeleidt.

Arie is misschien wel de meest veelzijdige Nederlandse slagwerker van dit moment. Vanuit zijn woonplaats Zutphen reist hij de wereld rond als drummer of percussionist voor een breed scala aan (internationaal) bekende artiesten; live op het podium of in een opname- of televisiestudio.

10 september: René van Kooten en Jolian Nieuwe Weme

René van Kooten is een van Nederlands bekendste musicalartiesten. Hij speelde in musicals van Miss Saigon tot Beauty and the Beast en van Grease tot Anastasia en stond in ons theater als Benjamin Barker in Sweeney Todd.
Het Zutphense talent deze avond is Jolian Nieuwe Weme. Al vele jaren in de regio bekend als zangeres en ook als singer-songwriter. Deze avond brengt zij samen met René een duet ten gehore.

15 oktober: Henk Poort en Mannes Bakker

Henk Poort is een opera- en musicalzanger, meest bekend door zijn rol in Phantom of the Opera en als een van de Drie Baritons. Daarnaast is Henk bekend van tv. O.a. van De Beste Zangers en recent als jurylid van We Want More. In de Buitensociëteit brengt Henk een programma waarbij hij de bezoekers meeneemt in zijn lange loopbaan van jongen uit de Jordaan met Amsterdamse liederen, van operette en opera tot aan musical.
Het Zutphense talent deze avond is Mannes Bakker. Henk en Mannes kennen elkaar van We Want More waarbij Mannes tot in de finale is gekomen. Mannes is verder bekend van het Junior Songfestival. Henk en Mannes zullen samen een duet zingen.

12 november: Cor Bakker en Rebecca Lobry
Cor Bakker; Nederlands meest bekende pianist. Van het Metropole Orkest tot zijn eigen band. Jarenlang op televisie met Paul de Leeuw en zijn eigen programma’s Cor & Co en Cor op pad.
Het Zutphense talent deze avond is Rebecca Lobry. Een geweldige zangeres; ze zingt met gemak vele stijlen van tango-orkest Malando tot aan de theaterproductie de Gouden Jaren.

De kaartverkoop is reeds gestart via www.hanzehof.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld