Trein Arriva.Foto: Eddy Boerman
Trein Arriva.Foto: Eddy Boerman

Op 8 en 9 augustus geen treinverkeer Zutphen-Apeldoorn

ZUTPHEN - Vanwege werkzaamheden rijden er op zaterdag 8 en zondag 9 augustus geen treinen tussen Zutphen en Apeldoorn. Op de momenten dat de trein niet rijdt, worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Bussen stoppen niet bij station Klarenbeek
De bussen stoppen niet bij station Klarenbeek maar bij een halte aan de provinciale weg N345. Vanaf deze halte rijdt er een pendelbus op afroep van en naar station Klarenbeek. De pendelbus is te reserveren door te bellen naar nummer 06 - 12 99 34 83.

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Mondkapje verplicht
Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten en houd anderhalve meter afstand op het station, het perron en bij de bushalte. Houd bij het in- en uitstappen en in de trein en bus zoveel mogelijk afstand van elkaar. Mijd de spits en drukte. Geef elkaar de ruimte.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden