-
- (-)

Hanze Stars organiseert open zomertrainingen basketbal

ZUTPHEN - Deze zomervakantie organiseert basketbalvereniging Hanze Stars twee open zomertrainingen. De trainingen zijn bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd (6-12 jaar). De eerste zomertraining wordt gegeven op woensdag 29 juli, de tweede op 26 augustus. Beide trainingen zijn van vijf uur tot half 7 en vinden plaats in sporthal De Mene (Zutphen/Leesten).

Deelname aan de open zomertrainingen is gratis, aanmelden (naam en leeftijd) wel noodzakelijk , dit kan via het mailadres informatie@hanzestars.nl. Geef daarbij aan voor welke training je komt. Beide trainingen meedoen, mag uiteraard ook. Natuurlijk zijn vriendjes of vriendinnetjes ook van harte welkom.

Nieuwe trainingsgroepen starten in september
In september starten bij Hanze Stars de recreantentrainingen voor alle leeftijdsgroepen weer. Je kunt dan weer drie keer (gratis) meetrainen om te ontdekken of basketbal wat voor jou is. Aanmelden kan al via informatie@hanzestars.nl, dan ontvang je een uitnodiging zo gauw de trainingen weer beginnen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen stopt per 1 september met de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten