5 leuke ideeën voor een dagje uit in de zomer

Een dagje uit op de planning, maar nog geen idee wat je gaat doen? Dan komt dit lijstje waarschijnlijk wel van pas! Dit zijn ideale uitjes als je met de kinderen iets leuks wilt doen met mooi weer. In de achtertuin genieten van het weer is af en toe heerlijk, maar om lekker ergens te zijn is ook erg leuk! Voor jezelf en voor de kids.

Zwemmen in het zwembad

Naar het zwembad kan altijd, of het nou zomer of winter is. Het leuke aan een dagje zwembad in de zomer is dat je dan naar een zwembad kunt gaan waar ze ook een buitenzwembad hebben! Dan kun je af en toe een frisse duik nemen tussen het zonnen door. En je kids die vermaken zich met elkaar of met andere kinderen! Kijk of er een buitenlucht zwembad in de buurt zit. 

Naar pretpark

Als iets een grote dag is voor kinderen, dan is het de dag waarop ze naar een pretpark gaan. Dit vinden de meeste kinderen fantastisch! Hier kunnen ze in verschillende attracties, lekker rondrennen en veel indrukken op doen. Voor ouders kan dit soms wat stressvoller zijn, aangezien je goed op ze moet letten.. Maar ook zelf kun je natuurlijk genieten van de attracties, als deze ook voor volwassenen zijn.

Dagje naar het strand

Een dagje strand is altijd heerlijk voor het vrijheidsgevoel. Als de temperatuur al een aantal dagen goed is, dan is het water ook fijn om in te zwemmen. Denk er wel aan dat meerdere Nederlanders het strand opzoeken zodra de zon lekker warm is! Als je op het strand wilt genieten, zorg er dan voor dat je het juiste badgoed hebt. Een lekkere, zachte handdoek waar je op kunt liggen en waar je jezelf en de kids mee kunt afdrogen.De natuur in!De natuur is heerlijk als het mooi weer is! Zoek een natuurgebied op in Nederland en geniet van buitenactiviteiten! Sommige natuurparken hebben kano’s en speeltuinen voor kinderen. Of er worden tripjes georganiseerd speciaal voor kinderen om meer over de natuur te leren.Op een druilerige zomerdag..Ook die hebben we helaas, druilerige zomerdagen! Mocht je al een buitenactiviteit hebben gepland en valt het weer ‘s ochtends tegen, zorg er dan voor dat je een idee achter de hand hebt! Een dagje naar het museum in de buurt bijvoorbeeld. Of een zwembad waar je ook prima binnen kunt zwemmen!

Dit artikel wordt u aangeboden door Badgoed.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen stopt per 1 september met de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten