Hoofdtrainer Wilco Klop en voorzitter Jeroen Bloemenkamp van Be Quick met de inmiddels welbekende ‘elleboog'.
Foto: Chris Vosmeijer
Hoofdtrainer Wilco Klop en voorzitter Jeroen Bloemenkamp van Be Quick met de inmiddels welbekende ‘elleboog'. Foto: Chris Vosmeijer

Wilco Klop blijft komend seizoen hoofdtrainer bij Be Quick

ZUTPHEN - Wilco Klop, de in januari van dit jaar tussentijds aangetreden hoofdtrainer van zaterdag-tweedeklasser Be Quick, staat ook komend seizoen aan het roer bij de Zutphense voetbalvereniging.

Voordat het voetbalseizoen werd gestaakt vanwege het coronavirus was er een stijgende lijn te zien in het niveau van het spel van het eerste elftal van Be Quick. Door wat saneringen en de komst van nieuwe (jeugd)spelers staat er nu een enthousiast en veelbelovend team, dat ook de supporters zal aanspreken. Oud-prof Klop, die begin dit jaar SC Rheden verruilde voor de trainersfunctie op Sportcomplex Zuidveen, heeft inmiddels al laten zien ook op andere vlakken betrokken te zijn bij Be Quick en heeft met zijn manier van doen al veel goodwill gekweekt binnen de Zutphense gelederen.

Op naar een goed resultaat in het nieuwe seizoen in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal voor de spelersgroep en de trainer, die in het verleden aan het roer stond bij clubs als Longa'30, HSC'21 en De Bataven.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden