Afbeelding

De juiste outfit en dito tas voor een goede uitstraling op het werk

Algemeen

Wat je draagt bepaalt voor een groot deel je uitstraling. Zowel qua kleding als qua tas. Een aantal tips voor inspiratie.
De tijd dat kantoorklerken in kostuum en lange regenjas naar het werk kwamen en de leraar Nederlands met corduroybroek en op sandalen de klas in kwam, is voorbij. Dresscodes vind je misschien nog op chique kantoren (lees; rok en kostuum), maar tegenwoordig kun je toch eigenlijk alles dragen naar het werk.

Nou alles, je wilt er natuurlijk wel stijlvol uitzien. Een jeans is prima, maar daar draag je nog altijd toffe laarsjes bij en een mooie blouse, om maar een voorbeeld te noemen. Een goed overhemd of een leuke trui en vooral de juiste schoenen dragen zeker hun steentje bij aan een goede mannen-outfit. 

Ook de tas speelt een belangrijke rol bij die uitstraling. Dat wordt door veel mensen vaak onderschat. Alhoewel; kom maar eens aan met een laptop in een plastic tas of een linnen tasje van de buurtwinkel. Whahhh… 

Laptoptas is een must
In het geval je dagelijks een computer met je meedraagt is een rugtas heren een must. Ze zijn er in alle mogelijke formaten, passend bij die van je laptop. In leer, canvas, PU, en ga zo maar door. De meeste mensen kiezen voor een zwart of bruin exemplaar, maar kijk ook eens verder. Er zijn prachtige leren laptoptassen in knalrood, okergeel of biggetjesroze. En alle mogelijke varianten daarop. 

Leren Castelijn & Beerens wordt helemaal jouw tas
Aan diegene die een kwaliteitstas wil die duurzaam is en jaren meegaat, is een Castelijn en Beerens goed besteed. Dit zijn volnerfleren tassen, wat betekent dat ze van de hoogste kwaliteit leer zijn gemaakt. Dit familiebedrijf creëert leren tassen die het ambacht eer aan doen. Prachtig van vormgeving en hoe langer je zo’n tas draagt, hoe mooier deze wordt. Het leer wordt soepeler en kleine krassen en butsen herstellen zich vanzelf. Zo’n tas wordt helemaal ‘jouw tas’. 

Zebra shoppers scoren goed op kantoor
Een zebra tas wordt populairder. Vooral de shoppers scoren hoog. Ze hebben een mooie vormgeving en stralen vrouwelijkheid uit. In meerdere kleuren verkrijgbaar, dus altijd passend bij welke outfit dan ook. Van leer of vilt gemaakt. Aan jou de keuze voor welke je kiest. In een frisse outfit en met een stijlvolle tas hoef jij je over je uitstraling geen zorgen te maken. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Twenty Four Webvertising B.V. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant