Juf Carla gaat de kinderen, de collega's en het lesgeven erg missen. Foto: PR
Juf Carla gaat de kinderen, de collega's en het lesgeven erg missen. Foto: PR

Arcade zwaait juf Carla uit op donderdag 16 juli

WARNSVELD - Na zo'n 35 mooie jaren neemt juf Carla Griffioen op donderdag 16 juli afscheid van het onderwijs. Ooit begon ze bij de kleuterschool van de Oranjeschool, de voorloper van Cbs Arcade. Daarna werkte ze 18 jaar op de Wegwijzer in Zutphen, en 8 jaar geleden kwam ze weer terug bij Arcade.

Juf Carla is echt een juf met hart voor het jonge kind. Ze heeft vooral heel veel kleuters onder haar hoede gehad. Een paar jaar was ze de juf van groep 3. Ook dat deed ze met heel veel plezier, maar toen ze weer terug kon naar de kleuters, heeft ze dat met beide handen aangegrepen. En hoewel haar afscheid een bewuste keuze is, gaat ze de kinderen, de collega's en het lesgeven wel erg missen.

Natuurlijk wordt het afscheid uitgebreid gevierd en wordt juf Carla flink in het zonnetje gezet met de kinderen van groep 1 die zij nu onder haar hoede heeft. Ook ouders en oud-leerlingen kunnen Juf Carla komen begroeten en bedanken. Uiteraard is handen schudden vanwege de coronamaatregelen op dit moment niet aan de orde. Daarom zal het afscheid de vorm hebben van een defilé, waarbij juf Carla achter het hek zal staan en de ouders buiten het plein blijven. Dit zal donderdag 16 juli vanaf 13.30 plaatsvinden bij het kleuterplein.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden