Foto: PR
Foto: PR

GGNet Inside Outside Art heeft stemmen nodig

WARNSVELD - Het project Inside Outside Art van GGNet heeft zich kandidaat gesteld voor de VOORbeeld-verkiezing 2020. Met het prijzengeld creëert het project een langer voortbestaan. Met de hoofdprijs van 81.200 euro is het zelfs voor zeker drie jaar veilig. GGNet roept dan ook iedereen op een stem uit te brengen via onderstaande website.

Het initiatief ‘Inside Outside Art’ is vorig jaar opgestart door GGNet-Atelier Warnsveld. Het project biedt psychiatrisch patiënten de mogelijkheid om in samenwerking met professionele kunstenaars een gezamenlijk kunstwerk te creëren. Op verschillende momenten en manieren wordt hier, in de aanloop naar een officiële expositie in mei 2021, samen aan gewerkt.
GGZ-ateliers met hun patiënten en professionele kunstenaars uit het hele land maken dit mogelijk. Daarnaast zijn er veel instanties, organisaties en personen bij betrokken: van onderwijs tot de culturele sector uit de omgeving, en van eigen GGNet-zorgprofessionals tot liefhebbers van kunst uit het hele land.
Corona haalde een streep door het project van dit jaar. Maar in 2021 wil GGNet een nieuwe poging wagen. Om dit mogelijk te maken is de instelling afhankelijk van subsidies, fondsen en sponsoren. Een succesvolle deelname aan de VOORbeeld-verkiezing 2020 helpt dus enorm.
Naast de hoofdprijs van 81.200 euro zijn er tweede en derde prijzen van 15.000 euro, nog altijd een substantiële bijdrage. Maar dan moet er wel voor het Inside Outside Project gestemd worden. Dit kan tot en met 30 juni.


www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2020

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten