Onderwijskundige leiders Ella Heutink (r) en Corrie Fokkens nemen afscheid van de Prins Clausschool. Foto: PR
Onderwijskundige leiders Ella Heutink (r) en Corrie Fokkens nemen afscheid van de Prins Clausschool. Foto: PR

Drive-in afscheid van onderwijskundige leiders

ZUTPHEN - Twee zeer gewaardeerde onderwijskundige leiders, de ‘ollies’ gaan vrijdag 17 juli, het einde van het schooljaar, de Prins Clausschool verlaten. Ella Heutink gaat samen met haar man genieten van hun vrije tijd, Corrie Fokkens zal nog wel werkzaam blijven binnen GelderVeste, maar niet meer op de school aan het Zwanevlot.

Het waren voor Ella ruim 40 jaren bij deze school, waar ze met hart en ziel kinderen en ouders heeft begeleid en ook als directeur collega's heeft geënthousiasmeerd. Ook het aantal jaren voor Corrie is aanzienlijk. Na andere scholen van de toenmalige schoolvereniging is ook zij voor de Prins Clausschool van onschatbare waarde geweest. Vele kinderen en collega's hebben van haar inzet genoten.

Na al die jaren trouwe dienst gaat dit natuurlijk niet zomaar stilletjes voorbij. In deze vreemde coronatijd is gezocht naar een manier om passend afscheid te nemen van deze twee directeuren. Op vrijdag 10 juli wordt stilgestaan bij hun vertrek. Tussen 16.00 en 17.00 uur komen ouders en leerlingen afscheid nemen door middel van een drive-in over het plein. Zij zijn op dat moment van harte welkom om hier bij te zijn.

Daarnaast neemt op woensdag 15 juli Hanny Deijl afscheid van haar groep 6 en 7 maar ook van de Prins Clausschool. Hanny mocht eigenlijk 24 januari al met pensioen maar heeft er mede voor de kinderen voor gekozen om het schooljaar af te maken. Niet wetende dat het zo'n rare tijd zou worden vanwege corona. Zij mag nu gaan genieten van haar welverdiende pensioen!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten