Bevers laten het kind in hun los. Foto: PR
Bevers laten het kind in hun los. Foto: PR

Scoutinggroep Sint Joris biedt gratis sportief avontuur

ZUTPHEN - Kinderen mogen sinds 11 mei weer buiten sporten, de voetbaltrainingen gaan door en ook de hockeyvelden zijn weer bezet. Helaas zijn de zaterdagse wedstrijden nog verboden, maar niet getreurd! Bij Scoutinggroep Sint-Joris (Oostveensepad 2) in Zutphen kunnen kinderen alsnog hun energie kwijt en met hun vrienden het avontuur aangaan.

Kan jouw kind wel tegen een stootje? Is het echt een buitenkind en niet bang om vies te worden? Dan is de scouting een uitdagende hobby voor je kind. Bij de Sint Joris kunnen kinderen écht kind zijn: lekker ravotten, op ontdekkingstocht en creatief bezig zijn. Vanaf 30 mei kunnen alle kinderen van 5 tot 7 jaar van 10.00 uur tot 11.30 uur tot aan de zomervakantie gratis terecht bij de scouting. Kinderen van 7 tot 12 jaar zijn van 13.30 uur tot 15.30 uur welkom. Tot en met 4 juli zijn ze elke zaterdagmiddag welkom op de Damlaan.

Avontuur
Door samen in de natuur te spelen, te stoeien en dingen te bouwen leert je kind nieuwe dingen ontdekken en samen te werken in de natuur. Zo bouwen scouts bruggen, leren ze alles over vuur, kunnen ze insecten van héél dichtbij bekijken en worden ze geblinddoekt gedropt. Is jouw kind bereid om het avontuur aan te gaan? Meld hem of haar dan nu aan via de website.


www.st-joris.nl/aanmelden

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden