Feestelijke opening Waterkracht met bingo

ZUTPHEN - Ook Waterkracht mag vanaf 1 juni de deuren weer gedeeltelijk openen. Fysieke ontmoeting met grote groepen blijft voorlopig nog beperkt, dus het is belangrijk om elkaar ook digitaal te blijven ontmoeten. Juist daarom viert Waterkracht de opening met de Superbingo via Facebook. 

Op maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, organiseert Waterkracht voor de derde keer online bingo. Om 14.00 uur gaat de kinderbingo van start en om 15.00 uur de volwassenbingo. De trekking van de bingoballen wordt live uitgezonden via Facebook. Thuis kan men meespelen met de Superbingo. Ook deze keer zijn er weer leuke prijzen te winnen, die grotendeels beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers. Opgeven voor de bingo kan tot en met zondag 31 mei via wijkcentrumwaterkracht.nl/category/studio-waterkracht.

Ook als je niet van Bingo van houdt is het leuk om naar de show te kijken. Voor, tussen en na de bingorondes is er namelijk een feestelijk programma van Studio Waterkracht met onder andere muziek en een mini-talkshow, waarin onder andere uitgelegd wordt hoe en waarom de komende weken eerst het terras en een deel van de zalen van Waterkracht weer opengaat.

Muurschilderproject
In de laatste week van mei gaat het muurschilderproject met de Zutphense muurschilder Tanja Papez van start. Samen met 25 wijkbewoners gaat zij de grote muur in de ontmoetingsruimte van Waterkracht beschilderen. In de talkshow vertelt zij er samen met één van de deelneemsters meer over en kan ze bovendien de eerste resultaten al laten zien. Voordat de wijkbewoners in kleine groepjes coronaproof met haar aan de slag gaan in Waterkracht, volgen ze eerst een online schilderles van Tanja. Meeschilderen? Opgeven kan nog via wijkcentrumwaterkracht.nl/2020/05/25/muurschilder-jij-mee-met-tanja

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden