Henk Lammers bij de banner van Wijkteam Noordveen (met het wijkteam zelf op de foto kan nu immers niet). Foto: PR
Henk Lammers bij de banner van Wijkteam Noordveen (met het wijkteam zelf op de foto kan nu immers niet). Foto: PR

Boodschappendienst Noordveen ook naar Slagerij Lammers

ZUTPHEN - Wijkteam Noordveen wil met Boodschappendienst Noordveen en de diensten ‘praatje, belletje, hond’ wijkbewoners helpen bij het voorzien in de eerste levensbehoeften. Er werd gekozen voor het doen van boodschappen en voor enkele vormen van contact. Alles binnen de wijk en uitgevoerd door vrijwilligers die uiteraard 1,5 meter afstand in acht nemen.

Het wijkteam vindt het van belang om samen te werken in de wijk. Zo startte Boodschappendienst Noordveen in maart een samenwerking met Coop, beroepskrachten en ruim tachtig vrijwilligers voor het doen van boodschappen of bemensen van de telefoon. Uit een recent tevredenheidsonderzoek onder de wijkbewoners die gebruik maken van de diensten, bleek dat men graag ook bij Slagerij Lammers boodschappen zou willen laten halen. Deze zaak was al een vaste samenwerkingspartner van Wijkteam Noordveen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse Week van de Wijk. De afspraken voor het uitbreiden van Boodschappendienst Noordveen waren dan ook snel gemaakt. Vanaf deze week kunnen bewoners van Noordveen daarom zowel bij de supermarkt als bij de slagerij boodschappen bestellen.
Boodschappendienst Noordveen is van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar op tel. 06-11646650. Na het doen van een aanvraag in de ochtend komt een vrijwilliger in de middag voor het doen van boodschappen. Met één uitzondering: omdat Slagerij Lammers op woensdagmiddag gesloten is, worden aanvragen van woensdagochtend voor aankopen bij deze zaak pas op de donderdagmiddag uitgevoerd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden