Armand ten Broeke
Armand ten Broeke

De buren gaan verhuizen, Bosch Car Service Groot Jebbink Revelhorst staat voor u klaar!

Binnenkort verdwijnt het dealerschap voor Hyundai en Mitsubishi uit Zutphen. Een deur verderop staat het team van Bosch Car Service Groot Jebbink Revelhorst voor u klaar! Met behoud van fabrieksgarantie verzorgen zij APK, onderhoud en reparatie aan uw Hyundai of Mitsubishi. In uw eigen stad én met kennis van zaken.

“We leveren dezelfde service en kwaliteit als de dealer”, vertelt Armand ten Broeke van Bosch Car Service Groot Jebbink Revelhorst. “Dit komt omdat we directe toegang hebben tot de kennisbank van Bosch, de grootste ontwikkelaar van autotechniek ter wereld. Bovendien worden we jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste technieken.”

Aan de Gelderhorst 6 werken Armand en zijn collega’s Arne en Federico met de modernste apparatuur aan auto’s van alle merken en alle bouwjaren. “Dus ook uw Hyundai of Mitsubishi houden we graag in topvorm. Mét behoud van fabrieksgarantie. Dat wil ik graag benadrukken, want hier bestaat nog wel eens onduidelijkheid over.”

Ook grote leasemaatschappijen vertrouwen op Bosch Car Service Groot Jebbink, dat in de regio al meer dan 50 jaar een begrip is. “Wij bieden de combinatie van verstand van zaken, realistische uurtarieven en scherpe onderdeelprijzen. Daarom kiezen leasemaatschappijen voor ons in plaats van voor de dealer. Het mooiste compliment wat je kunt krijgen.”

Ontzorgen van de klant staat hoog in het vaandel bij Bosch Car Service Groot Jebbink Revelhorst. Leenauto’s staan klaar, haal-en-breng-service is mogelijk; uiteraard volgens de corona regels. En ook voor pechhulp kunt u vertrouwen op Bosch Car Service Groot Jebbink Revelhorst. “We hopen u binnenkort één deur verder te mogen begroeten met uw Hyundai, Mitsubishi of ieder ander merk”, besluit Armand ten Broeke.

Dit artikel wordt u aangeboden door Bosch Car Service Groot Jebbink Revelhorst.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden