Een shortlease auto lease je bij VWP Shortlease

Een shortlease auto lease je bij VWP Shortlease

In Nederland is er een groeiende vraag naar flexibele autolease. Steeds meer leasemaatschappijen voegen een flexibele leasevorm toe aan hun traditionele aanbod om aan deze vraag te voldoen. Ben jij al bekend met shortlease? Bij de marktleider in shortlease, VWP Shortlease is het de doelstelling al sinds het begin om iedereen mobiliteit aan te bieden op flexibele basis. Geen eindeloze leasecontracten maar al vanaf één maand een auto leasen die ook nog eens de volgende dag voor de deur staat! Voor veel startende ondernemers een uitkomst omdat er in de meeste gevallen nog geen sprake is van stabiele inkomsten. Je zit immers niet vast aan een lang leasecontract waardoor het mogelijk is om de auto snel buiten dienst te zetten.

Wat is shortlease en wat is het voordeel?
 

Shortlease is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijke of privé operationele lease. De verschillen tussen lease en shortlease zijn niet voor iedereen bekend, herken jij het verschil wel? Als iemand het over leasen heeft dan denkt bijna iedereen direct aan auto's. De voordelen van shortlease zijn groot, bij VWP Shortlease zijn er tal van mogelijkheden wanneer je voor een bepaalde of onbepaalde tijd de beschikking wilt hebben over één of meerdere auto's. Bij VWP Shortlease kun je terecht als je voordelig flexibel wilt leasen.

Maar wat is het voordeel? De shortlease overeenkomst is per maand opzegbaar, daardoor loop je dus geen grote financiële risico's. Heb je de auto ineens niet meer nodig? Je hoeft dan niet onnodig lang te betalen voor een auto die niet meer gebruikt wordt. De shortlease overeenkomst is net zo makkelijk opzegbaar als dat je deze aanvraagt. VWP Shortlease heeft een ruim assortiment auto's in allerlei klassen, voor iedereen of je nu zakelijk of privé wilt leasen. Na ondertekening van het shortlease contract kun je vaak de volgende dag al mobiel gehouden worden. De auto kun je zelf ophalen of deze wordt gebracht op een locatie naar keuze.

Geen verassingen achteraf, bij VWP Shortlease zijn de bedragen all-in. Geen autoverzekering of wegenbelasting. Het enige dat u hoeft te doen is tanken of het opladen van de auto wanneer je kiest voor een elektrisch model. Met een volledig elektrische auto kun je bovendien belastingtechnisch profiteren van maar 4% bijtelling op bijvoorbeeld de nieuwe Tesla Model 3. Heb je dus behoefte aan mobiliteit op korte termijn en wil je geen jarenlang vast zitten aan een leasecontract? Bezoek de website van VWP Shortlease, bekijk onze shortlease acties en lease de auto waar je graag in wilt rijden!

Dit artikel wordt u aangeboden door VWP Shortlease. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden