Afbeelding

Na juni run op last minute?

Algemeen

Door de coronacrisis zijn veel inwoners van Zutphen wat huiverig voor het boeken van een zomervakantie. Dit is natuurlijk maar al te goed te begrijpen. We weten immers nog niet hoe lang de crisis duurt en bovendien is het maar de vraag wanneer er weer gevlogen gaat worden. Bij de meeste reisorganisaties is het niet meer mogelijk om voor 1 juni op vakantie te gaan. Zo maakte Corendon eerder deze maand bekend alle vakanties tot 1 juni te annuleren vanwege het coronavirus. Wil je na juni op vakantie? Dan vraag je je mogelijk af of je dan een goedkope lastminute kunt scoren.

Aantrekkelijke aanbiedingen
Iedereen die pas na juni op vakantie wilt en nog niet geboekt heeft, denkt mogelijk dat er in juni aantrekkelijke aanbiedingen volgen. Dit is echter maar de vraag. Indien landen hun grenzen weer openen en er weer gevlogen mag worden, zal de vraag naar vakanties naar alle waarschijnlijkheid toenemen. De meeste mensen zullen dan als de wiedeweerga hun vakantie boeken. Ook worden geannuleerde vakanties waarschijnlijk massaal ingehaald. Als gevolg hiervan schiet de prijs ongetwijfeld weer de lucht in.

Wil je in juni nog op vakantie en kan het tegen die tijd weer? Dan kun je mogelijk nog wel profiteren van de lage prijzen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een last minute SAL Kaapverdië. De vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties hebben er immers veel aan om snel weer geld te verdienen. Dankzij dergelijke aanbiedingen kun je voor aanzienlijk minder geld op vakantie naar dergelijke oorden na afloop van de coronacrisis.

Let goed op de situatie
Wil je graag een last minute boeken en zodoende profiteren van de coronacrisis? Dan raden wij je aan om de situatie nauwlettend in de gaten te houden. Gaat het binnenkort al de goede kant op? Dan kan het maar zo zijn dat reisorganisaties hun activiteiten langzaam maar zeker weer opstarten. Het is echter lastig om dit allemaal in de gaten te houden. Je hebt immers wel wat beters te doen dan telkens op de site van een reisorganisatie kijken. Gelukkig is er ook een overzicht van reizen websites. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker om de situatie in de gaten te houden. Maak hier dus vooral gebruik van wanneer je na juni lastminute op vakantie wilt!

Dit artikel wordt u aangeboden door SAL Kaapverdië.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant