De legotheek blijft open op afspraak

Algemeen

De legotheek blijft open op afspraak

EEFDE - In deze tijd, waarin de kinderen behoefte hebben aan uitdagend speelmateriaal omdat ook de scholen zijn gesloten, is het de legotheek in Eefde gelukt om met optimale veilige richtlijnen en voorzorgsmaatregelen de leden van dienst te kunnen zijn met Lego-bouwsets.

Men kan voor het bezoeken van de legotheek een telefonische afspraak maken. De legotheek werkt hiervoor met een schema. De deur van de ingang van het gebouw wordt voorafgaand aan de afspraak al opengezet zodat er geen enkel contact hoeft te zijn met deurklink en deur. Men krijgt daarna 15 minuten de tijd om een geleende set in te leveren en weer een nieuwe bouwset uit te zoeken. De ingeleverde sets worden op een speciale daarvoor ingerichte tafel gezet en geheel ontsmet. Pas de volgende dag worden deze ingeleverde sets weer aan de collectie toegevoegd voor uitleen, hierop wordt geen uitzondering gemaakt. De medewerker draagt uit extra voorzorg handschoenen en het (contant) betalen geschiedt zonder fysiek contact.
Een telefonische afspraak maken kan 7 dagen per week van 9.00 - 18.00 u. Het nummer staat vermeld op de website van de legotheek www.legotheek.nl. Het spelen/bouwen in de legotheek zelf is op dit moment uiteraard niet toegestaan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant