Video’s posten op YouTube helpt tegen verveling tijdens coronacrisis

Ben je die hele coronacrisis ook al wel weer zat? Geen paniek, want met jou zijn er vele anderen. De eerste dagen was het waarschijnlijk nog wel leuk om thuis te zitten, maar inmiddels slaat de verveling al snel toe. Je mag immers niet naar je vrienden en vriendinnen, waardoor je je thuis moet vermaken. Als jongere is dit natuurlijk niet bepaald makkelijk. Je hebt namelijk geen zin in puzzelen en zo zijn er nog talloze dingen die je liever niet doet. Gelukkig zijn er ook een aantal dingen die jou een stuk makkelijker door de coronacrisis slaan. Zo kun je bijvoorbeeld video's posten op YouTube. Je ervaart snel genoeg dat dit bijzonder goed helpt tegen de verveling!


Hoe ga je van start?

Voordat je begint met een eigen YouTube-kanaal, moet je natuurlijk een goed idee hebben. Je wilt immers wel dat er straks talloze mensen zijn die jouw filmpjes kijken. Als dame kun je bijvoorbeeld video's maken over make-up of bakken. Veel jongens proberen met hun gameskills abonnees te krijgen op hun YouTube-kanaal. Lijkt jou het ook leuk om over één van deze onderwerpen filmpjes te posten? Bedenk je dan wel dat er met jou talloze andere jongeren zijn die filmpjes plaatsen over dergelijke onderwerpen. Laat je hierdoor echter niet weerhouden een eigen kanaal te starten. Indien je een goed en uniek idee hebt, zijn er vast genoeg mensen die jouw video's willen zien.

Bekend worden bij een groot publiek


Heb je een goed idee en is er inmiddels ook een YouTube-kanaal aangemaakt? Dan moet je natuurlijk niet te lang wachten met het posten van een eerste video. Nadat je de eerste video geplaatst hebt, is het overigens zaak geregeld nieuwe content te plaatsen. Doe je dit niet? Dan krijg je natuurlijk nooit veel views of abonnees op jouw video's en YouTube- kanaal. Blijft het aantal kijkers behoorlijk laag? Dan kun je altijd nog YouTube views kopen. Hierdoor lijkt het alsof jouw video door veel mensen bekeken is en dat kan je meer 'echte' views opleveren. Wil je liever meer abonnees op jouw kanaal, maar lukt dit je niet met jouw eigen video's? Geen probleem, want je kunt ook YouTube abonnees kopen. Op deze manier wek je de indruk dat jouw kanaal populair is en dat levert je vast en zeker meer kijkers en abonnees op!

Dit artikel wordt u aangeboden door likes-kopen.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten