De medewerkers van Sanquin met het gekregen bloemetje. Foto: PR
De medewerkers van Sanquin met het gekregen bloemetje. Foto: PR

Mederwerkers Sanquin door ETP in het zonnetje gezet

ZUTPHEN - In verband met beperkende maatregelen van de overheid om verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan, zijn de clubactiviteiten in en om het clubgebouw van de Wielersportvereniging ETP Zutphen afgelast. Er vinden geen activiteiten in het clubgebouw en op het parcours plaats minimaal tot 1 juni. Ook is besloten om de Ronde van Zutphen op zondag 10 mei niet te laten doorgaan.

Op verzoek van de Minister van Medische zaken is de bloedvoorziening aangemerkt als vitaal proces voor de samenleving. Het ministerie van VWS heeft de veiligheidsregio's daarom verzocht Sanquin gebruik te laten maken van de benodigde faciliteiten in clubgebouwen van sportclubs.

Het clubgebouw van de Wielersportvereniging ETP Zutphen aan de Laan naar Eme , was daardoor aangemerkt als een afnamelocatie op maandag 23 maart. De vereniging heeft alles gedaan om het doneren veilig te laten verlopen.

Toch wil de Wielersportvereniging niet alleen als afnamelocatie dienen maar ook een hart onder de riem steken voor de medewerkers van Sanquin die bloed afnemen op de locatie.

Voordat de afname begon werden zij in de bloemen gezet door de Wielersportvereniging als dank voor hun medewerking in deze onvoorspelbare tijd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten