Samen voor Zutphen

ZUTPHEN - Het idee 'Samen voor Zutphen' is ontstaan uit de samenwerking tussen Theater Hanzehof, B-FM en Crystal Park. Er is een gezamenlijk kanaal opgezet met livestreams. De initiatiefnemers willen zo in tijden van nood proberen het mooiste van Zutphen naar boven te brengen. Ook Achterhoek Nieuws doet mee. "De coronacrisis heeft effect op iedereen, daarom is Samen voor Zutphen opgericht. Dit is hét kanaal waar Zutphen kan laten zien waar onze stad voor staat", meldt een woordvoerder.

"Ondanks gedwongen sluitingen in verband met de coronacrisis kunnen wij, Zutphense culturele organisaties, nog wel van waarde zijn voor ons publiek. Omdat het publiek niet naar ons kan komen, komen wij naar het publiek. Dat doen we door middel van dit gezamenlijke kanaal met livestreams."
Samen voor Zutphen gaat programma's aanbieden voor iedereen die op zoek is naar vermaak in deze tijden. De programma's kunnen - de ontwikkelingen rondom het virus volgend - dagelijks uitgebreid en aangepast worden.
"Momenteel zijn we bezig met het samenstellen van programma's en vragen we ook aan de Zutphense culturele organisaties, gemeente, horeca, mkb, sportverenigingen, basisscholen en andere instanties om mee te denken over hoe we samen voor Zutphen het mooiste van onze stad kunnen laten zien."
Achterhoek Nieuws doet mee met de krant Contact Zutphen/Warnsveld.


http://www.contactzutphen.nl

http://www.samenvoorzutphen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten