Aspergerally 2020 gaat niet door

VORDEN-ZUTPHEN - Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus, is besloten om de Aspergerally van 16 mei 2020 te annuleren.

"De prioriteit is nu gezond blijven, zowel fysiek als economisch. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Samen maken we het verschil. Wij bedanken alle deelnemers die zich (ook) dit jaar hadden ingeschreven voor deze bijzondere rally. En wij bedanken alle sponsoren en vrijwilligers die al hadden aangegeven om, op welke wijze dan ook, een steentje bij te willen dragen. Bijzonder jammer dat we geen bijdrage kunnen doen aan het goede doel, Stichting Leergeld. Wij wensen hen alle succes toe bij het voortzetten van het goede werk wat zij doen voor kinderen die het nodig hebben", laat de Aspergerallycommissie Rotary Zutphen/ Rotary Zutphen-Vorden weten in een persbericht.

Volgend jaar in het aspergeseizoen zijn er nieuwe mogelijkheden om een Aspergerally te organiseren. Alle informatie is steeds te vinden op www.aspergerally.nl. Voor vragen kan men contact opnemen via mail: info@aspergerally.nl. Op de site zijn ook foto's van voorgaande edities te vinden.


        

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten