Theatertour 25-jarige Van Dik Hout. Foto: Jaap Stolk
Theatertour 25-jarige Van Dik Hout. Foto: Jaap Stolk

Kwart eeuw Van Dik Hout

ZUTPHEN – Van Dik Hout bestaat 25 jaar en viert dit met de theatertour '25 jaar Van Dik Hout'. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als 'Alles of niets', 'Mijn houten hart' en 'Zij maakt het verschil' en natuurlijk 'Stil in mij'. Vrijdag 28 februari in Theater Hanzehof, aanvang 20.00 uur.

Van Dik Hout, Martin Buitenhuis (zang), Benjamin Kribben (bas), Dave Rensmaag (gitaar), Sandro Assorgia (gitaar) en Patrick van Herrikhuyzen (toetsen) staat op de kop af 25 jaar in de voorhoede van de nederpop met zijn pure rock vol poëtische teksten.

Vele albums en prijzen later blijken de goudeerlijke, pretentieloze rocksongs van Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair. Destijds ontketenden ze met 'Stil In Mij' een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.

Hun 25 jarig jubileum vieren ze niet alleen met een theatertour, maar ook met een documentaire, een gloednieuw album en nieuwe singles.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten