Acroteams van SZG Zutphen. Foto: PR
Acroteams van SZG Zutphen. Foto: PR (Foto: pr)

Acro-goud voor D-junioren SZG

ZUTPHEN - Op zaterdag 15 februari hadden vijf acroteams van SZG Zutphen wedstrijden in Hellendoorn. De oogst was uitstekend met een gouden en twee bronzen medailles.

In de ochtend startten de D-jeugd en D-junioren teams. Allereerst Elin en Linde, die met een mooie uitstraling en technisch goede onderdelen een mooi puntenaantal behaalden, goed voor een derde podiumplek. Direct daarna was het trio Nina, Lieke en Marit aan de beurt. Zij draaiden een prima oefening. Helaas werd een individueel element niet geteld, waardoor de meiden veel punten misliepen. Desondanks mochten zij toch nog een bronzen medaille in ontvangst nemen. Even later was het aan Florien, Aimee en Zsara. Ondanks de zenuwen lieten de meiden een topoefening zien. Zowel de dans als de onderdelen gingen super. et Zutphense drietal liet de concurrentie ruim achter zich en werd beloond met een gouden medaille.
Later op de dag waren twee D-senioren teams aan de beurt. Voor beide teams was dit de derde en laatste plaatsingswedstrijd. Allereerst mochten Famke, Bente en Mariët. Net zoals in de voorgaande wedstrijden zetten zij een stabiele en overtuigende oefening neer, met een mooi puntenaantal als score. Tot slot mochten Quinty, Jada en Julia de wedstrijdvloer op. Doordat een individueel element niet helemaal goed ging kregen de meiden flinke aftrek. Maar ondanks dat zag hun oefening er goed uit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden