Wetten en regels bij ziekte

ZUTPHEN - Vakbond FNV organiseert een voorlichtingsavond voor leden en niet-leden over alle aspecten van ziek zijn, met betrekking tot wetten en regelgeving. Deze wordt gehouden op woensdag 25 maart in het DKW-gebouw in Zutphen (Leeuweriklaan 19).

In een interactieve presentatie wordt informatie verstrekt over zaken als de Wet Verbetering Poortwachter voor de mensen die op dit moment ziek zijn en de WIA/WAO en re-integratie voor mensen die langere tijd ziek zijn. Deelnemers kunnen aan de weet komen wat hun rechten en plichten zijn als ze langere tijd ziek zijn en niet meer kunnen.
Aanmelding wordt op prijs gesteld. Vragen kunnen ook vooraf worden ingediend om tijdens de bijeenkomst gericht te kunnen worden behandeld. Deze kunnen gemaild worden aan joke.woerts@fnv.nl. Wie niet kan komen kan ook op de FNV-website allerlei informatie vinden over ziekte en re-integratie. En over de diensten van FNV, van Loopbaanadvies tot juridische hulp. Persoonlijk advies is te krijgen door te bellen met 088-3680368.
Het gebouw van Stichting Activiteiten DKW is vanaf 18.45 uur open. De bijeenkomst begint om 19 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

www.fnv.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden