Cocktails, over (mannen)vriendschap, van de makers van ‘Wijn’. Foto: PR
Cocktails, over (mannen)vriendschap, van de makers van ‘Wijn’. Foto: PR

Mannenvriendschap onder druk in 'Cocktails'

ZUTPHEN - Een intrigerend, ontroerend en humoristisch stuk over de waarde van een (mannen)vriendschap. Vijf vrienden die bij elkaar komen en dan gebeurt er iets tragisch. Een ongeluk, dat hun vriendschap op spel zet. Hoe gaat elk van hen met dit ongeluk om? Te zien en mee te beleven op woensdag 26 februari in Theater Hanzehof in Zutphen.

In 'Cocktails' zitten vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand: voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, mojito of margarita in de hand. Hun levens nemen echter een onverwachte wending want ze krijgen door een dramatische gebeurtenis een andere cocktail geserveerd, waardoor hun op het oog geslaagde levens ineens in een heel ander daglicht komen te staan. Een cocktail die bestaat uit een gevaarlijke mix van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen, waardoor hun vriendschap ernstig op de proef wordt gesteld. De mannen zijn genoodzaakt om de waarde van vriendschap opnieuw te onderzoeken. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En wat doe je met het gevoel van mogelijke schuld aan wat er gebeurd is?
Cocktails is de gloednieuwe tragikomedie van de makers van Wijn, over veerkracht, begrip, kwetsbaarheid en elkaar steunen. Het stuk is geschreven door Philip Walkate en wordt gespeeld door Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder. Aanvang 20 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten