Bibliotheken werken aan toekomst

ZUTPHEN - De bibliotheken Zutphen, Warnsveld, Gorssel en Lochem willen zich voorbereiden op de toekomst en roepen daarvoor hulp van buitenaf in. Iedereen is uitgenodigd om mee te denken: jong en oud, lid of geen lid.

Uitgangspunt is dat de bibliotheek van iedereen. is. Directeur Gerard Huis in 't Veld: "De Bibliotheek is het aan de inwoners verplicht. We ontvangen subsidie van de gemeenten Lochem en Zutphen. Dat is gemeenschapsgeld. Daarom willen we luisteren naar iedereen. Inwoners kunnen door mee te denken en mee te praten een heel waardevolle bijdrage leveren aan onze Bibliotheek en aan onze dienstverlening".
Tot begin april worden alle wensen, meningen en ideeën verzameld. Deze worden gebruikt bij het opstellen van de nieuwe visie van Graafschap bibliotheken. De bedoeling is dat deze na de zomer gepresenteerd wordt.
Huis in 't Veld: "Wij willen graag weten hoe de bieb van de toekomst er volgens de inwoners uitziet. Wat wordt nu gemist? Wat doen we goed? Wat is jouw verfrissende idee?"
Meedoen kan zowel op papier als digitaal. In de vestigingen liggen flyers klaar voor volwassenen én kinderen. Downloaden en printen van de flyer kan ook via onderstaande website. De reacties kunnen ingeleverd worden bij de balies van de Bibliotheek.

graafschapbibliotheken.nl/watvindjij

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten