De spelers van 's-Gravenstad Muziektheater zetten My Fair Lady op de planken. Foto: PR
De spelers van 's-Gravenstad Muziektheater zetten My Fair Lady op de planken. Foto: PR (Foto: )

My Fair Lady in Hanzehof

ZUTPHEN - 's-Gravenstad Muziektheater Zutphen brengt op 27 en 28 maart een echte klassieker op het podium van de Hanzehof: My Fair Lady. Een musical om van te smullen, in een prachtig decor en kostuums.

De musical werd verfilmd met in de hoofdrollen wereldsterren als Audrey Hepburn als Eliza en Rex Harrison als professor Higgins. Maar ook 's-Gravenstad Muziektheater brengt een geweldige cast en ensemble voor het voetlicht.
Het verhaal speelt zich af in het Londen van 1912. Professor Higgins en zijn goede vriend kolonel Pickering zijn geschokt door het taalgebruik van de mensen op straat, Higgins gaat een weddenschap aan met Pickering dat hij één van de bloemenmeisjes van haar dialect af kan helpen en manieren bij kan brengen.De eenvoudige Eliza Doolittle droomt ondertussen van een toekomst met een eigen bloemenwinkel. Zij wordt door Higgins uitgekozen voor zijn experiment. En dan heb je natuurlijk nog haar vader Alfred P.Doolittle de vuilnisman met heerlijke meezingers zoals 'As 't effe kan' en 'Vroeg in de morgen zal het wezen'. En niet te vergeten het heerlijke nummers 'Het Spaanse graan heeft de orkaan doorstaan' en 'De straat waar jij woont'. Gewoon een heerlijk avondje genieten in de Hanzehof. De voorstelling begint om 20 uur.
Kaarten kosten 26 euro en zijn verkrijgbaar bij de Hanzehof, tel. 0575-512013 en bij Arie Kwak, tel. 055-3552505, e-mail; aa.kwak55@gmail.com,

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden