Guus Krieger met Corrie.d. Foto: Willem Hamer
Guus Krieger met Corrie.d. Foto: Willem Hamer (Foto: HAMER W)

Guus Krieger reservekampioen springen tijdens regiokampioenschappen

GORSSEL/ZUTPHEN - De Indoor Regiokampioenschappen Gelderland/Flevoland voor zowel de paarden als de pony's zitten erop. De leden van Gorssel-Zutphen hebben hun beste beentje voorgezet.

In een sterk deelnemersveld bij het springen, paarden, is Kirsten Brinkman met haar paard Kathmandu B. in de klasse B op een keurige vierde plaats geëindigd. Vader Eddie heeft deelgenomen in de klasse L en M. In de klasse L vielen er helaas een paar balken in de tweede manche, maar in de klasse L is hij met zijn paard Jumbo B. op de achtste plek geëindigd. Ook Carine Brinkman, nicht van Kirsten en Eddie, heeft deelgenomen in de klasse B. Zij heeft eervol meegedaan. Kirsten en Eddie vielen net buiten het aantal deelnemers dat afgevaardigd wordt naar de Nederlandse Indoorkampioenschappen.

Bij de pony's deed een grote afvaardiging mee. Bij het springen is Guus Krieger met zijn pony Corrie.d reservekampioen geworden in de klasse B cat. D/E. Een super prestatie, waarmee hij zich heeft geplaatst voor de Nationale Indoorkampioenschappen. Marieke Lammers behaalde met haar pony Donna een achtste prijs in de klasse B categorie D/E. 

Bij de dressuur is Kirsten Brinkman met haar pony El Diego Des Etoiles op de vierde plaats geëindigd in de klasse M1 cat. D/E. Ook zij is hiermee afgevaardigd naar de Nationale Indoorkampioenschappen.
De overige leden Gijs Krieger, Sophie Radstake, Vivian Schiphorst, Lynn Kruitbosch, Jasmijn Swennenhuis, Marieke Lammers en Pien Oost zijn niet in de prijzen gevallen.
Guus en Kirsten, veel succes tijdens de Nationale Indoorkampioenschappen in Ermelo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten