De opbrengst bedroeg dit jaar 600 euro en werd aan het eind van de avond overhandigd aan Ria Hagenbeek en Sjaak Meijer van het KWF afdeling Zutphen. Foto: Jasper Blaauw
De opbrengst bedroeg dit jaar 600 euro en werd aan het eind van de avond overhandigd aan Ria Hagenbeek en Sjaak Meijer van het KWF afdeling Zutphen. Foto: Jasper Blaauw (Foto: )

Voetbalquiz levert 600 euro op voor KWF

ZUTPHEN - Vrijdag 7 februari werd voor de zevende keer de jaarlijkse voetbalquiz gehouden. Dit jaar was er een grote opkomst van deelnemers. Het ultieme aantal van 44 koppels had zich ingeschreven om de Freek Slemmer wisselbokaal te winnen. Hieronder bevonden dit jaar ook vier dameskoppels. De totale opbrengst gaat zoals altijd volledig naar het KWF afdeling Zutphen.

Quizmaster Ralph te Mebel had dit jaar ook een variëteit aan voetbalvragen bedacht waar iedereen zijn parate voetbalkennis aan kon meten. De presentatie van de avond was in handen van PSC-voorzitter Marcel Berends. Na twee voorrondes met ieder twintig vragen bleven er vijf koppels over die naar de uiteindelijke finaleronde gingen. De jury bestaande uit Dennis Zwiers, Theo te Mebel, Terry Klein Nagelvoort en Dirk Buijl kon hierna de winnaars bekend maken. Op de vijfde plaats eindigden Jan en Stefan de Vries, de vierde plaats Eelco Wortel en Thijs Modderkolk, derde plaats Tom en Wouter de Haan, tweede plaats Boy Elskamp en Luuk Botden en de ultieme winnaars waren dit jaar Chris Loor en Ralph Dangremond. Iedere finalist ontving een prijs welke beschikbaar gesteld was door de PSC. De prijzen werden uitreikt door Wessel Slemmer zoon van de oorspronkelijke initiator die tevens ook de wisselbokaal overhandigde aan de winnaars. De opbrengst van deze avond bedroeg 600 euro welke middels een cheque werd overhandigd aan Sjaak Meijer en Ria Hagenbeek van het KWF.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten