De meisjes van SZG. Foto: PR
De meisjes van SZG. Foto: PR (Foto: pr)

Eerste plaatsingswedstrijd SZG zorgt voor brons

ZUTPHEN/GENEMUIDEN - Zaterdag 1 februari stonden voor bijna alle acrogym E-lijn meiden van SZG Zutphen de eerste plaatsingswedstrijd op het programma. De wedstrijden werden afgewerkt in Genemuiden. Het leverde een bronzen plak op voor een van de SZG-teams.

Ze mochten de dag al vroeg beginnen en als eerste was het trio Alesha, Jennifer en Isa (E-jeugd) aan de beurt. Voor dit trio was het de allereerste wedstrijd samen. Ze dansten overtuigend en lieten nette onderdelen zien, helaas verloren zij veel punten door een klein foutje.
Daarna was het trio Bette, Jans en Liv (E-jeugd) aan de beurt. Ook voor hen was het de eerste wedstrijd samen. Voor Liv en Jans was dit zelfs de allereerste wedstrijd ooit. Trots mochten ze plaatsnemen op het podium: de meiden zijn derde geworden en mochten de bronzen medaille mee naar huis nemen.
Ook het duo Bo en ZiYi (E-jeugd) mocht laten zien wat ze kunnen. De meiden waren best zenuwachtig, maar hadden er wel zin in. Ondanks dat ze iets te vroeg klaar waren, hadden ze een mooie dans laten zien met nette onderdelen.
Als laatste was het trio Ymke, Chayenna en Zilin (E-junior). Ook deze meiden hadden een mooie dans en voerden de onderdelen goed uit. Helaas ging er bij het gooien iets mis waardoor ze veel punten verloren.

Meer berichten