Een impressie van Samen Eten in Waterkracht. Foto: PR
Een impressie van Samen Eten in Waterkracht. Foto: PR

Help Zutphen vooruit: Stem op Waterkracht

Algemeen

ZUTPHEN - Via het platform 'Help Nederland Vooruit' helpt het ING Nederland Fonds initiatieven die Nederland sterker maken vooruit. In het hele land zijn projecten geselecteerd, die nu in aanmerking komen voor een financiële bijdrage om de plannen waar te maken. In Zutphen is wijkcentrum Waterkracht genomineerd als 'favoriete buurtverbeteraar'. Hoe meer stemmen Stichting Lokaal krijgt, hoe hoger de prijs om een extra impuls aan de activiteiten in wijkcentrum Waterkracht te geven.

Dorine Rüter van Stichting Lokaal is blij met de nominatie: "We zijn trots op wat we hier met elkaar in het Waterkwartier en in Zutphen voor elkaar krijgen. Het geeft ons team vrijwilligers en stagiaires een enorme boost dat dit gezien en gewaardeerd wordt. Dit geldt ook voor alle andere mensen die in Waterkracht week in, week uit activiteiten organiseren. We zijn het enige project in Zutphen en Warnsveld dat genomineerd is, dus ik roep graag iedereen op om ons te steunen door een stem uit te brengen: Kleine moeite, groot plezier!"

Door te stemmen draag je heel concreet bij aan de activiteiten in wijkcentrum Waterkracht. Je helpt de jongeren aan een nieuwe stevige voetbaltafel. Je geeft ruimte voor het nog meer mensen helpen met het formulierenspreekuur. Je maakt nieuwe maaltijden mogelijk, waar de bewoners uit de wijk elkaar ontmoeten én waar mensen die het pittig hebben gratis kunnen aanschuiven.

Stichting Lokaal strijdt met vier andere projecten uit de omgeving van Zutphen om de eerste plaats. Op dit moment staat Waterkracht op de derde plaats, dus elke stem is welkom. Er kan nog gestemd worden tot en met 12 februari op www.helpnederlandvooruit/doel/stichting-lokaal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant