De nichtjes Brinkman, Kirsten (l.) en Carine. Foto: Annalies Harenberg
De nichtjes Brinkman, Kirsten (l.) en Carine. Foto: Annalies Harenberg

Leden Rijvereniging en Ponyclub Gorssel Zutphen naar Indoor Regiokampioenschappen

GORSSEL/ZUTPHEN/STEENDEREN - Tijdens de selectiewedstrijden van de kring Berkel-IJssel hebben de leden van Gorssel-Zutphen heel goed gepresteerd. Bij zowel de paarden als de pony's heeft dat kringkampioenen en reservekampioenen opgeleverd. Hiermee hebben zij een startbewijs voor de Regiokampioenschappen verworven.

Bij de paarden is Viveke Meutstege reservekampioen geworden in de klasse ZZL dressuur en bij het springen deed de familie Brinkman van zich spreken. Vader Eddie Brinkman is kringkampioen geworden in de klasse M, dochter Kirsten deed hetzelfde in de klasse B en nichtje Carine is reservekampioen geworden in de klasse B. Eddie heeft zich tevens in de klasse L geplaatst voor de regiokampioenschappen.
Bij het springen van de pony's werd Vivian Schiphorst kringkampioen in de klasse B cat. D/E, Pien Oost in de klasse L cat. C en Lynn Kruitbosch in de klasse L cat. D/E. Guus Krieger schreef het reservekampioenschap klasse B cat. D/E op zijn naam. Ook Marieke Lammers heeft zich met haar prestatie geselecteerd voor de regiokampioenschappen.
Bij de dressuur waren vier kringkampioenen: Gijs Krieger klasse B cat. D/E, Vivian Schiphorst klasse L1 cat. C, Lynn Kruitbosch klasse L2 D/E en Jasmijn Swennenhuis klasse M2 cat. D/E. Daarnaast werden Guus Krieger in de klasse L1 cat. D/E en Kirsten Brinkman in de klasse M1 cat. D/E reservekampioen. Tevens zijn Sophie Radstake en Guus Krieger met zijn andere pony afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen.
De regiokampioenschappen zijn: dressuur paarden 17 en 18 januari; dressuur pony's 25 januari; springen pony's 31 januari en 1 februari; springen paarden 7 en 8 februari.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen wil op termijn stoppen met het publiceren van de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!