Vooraanzicht Huis Verwolde. Foto: PR
Vooraanzicht Huis Verwolde. Foto: PR (Foto: )

Wie komt het vrijwilligersteam bij Huis Verwolde versterken?

LAREN - Op het mooi gelegen landgoed Verwolde in Laren staat het statige Huis Verwolde, een 18e eeuws edelsmanshuis omringd door een prachtige tuin, park en bosgebied. Geldersch Landschap & Kasteelen beheert het huis en stelt het open om iedereen er nu en in de toekomst van te laten genieten. Dankzij de inzet van bijna veertig enthousiaste vrijwilligers kan Huis Verwolde openblijven voor de vele bezoekers. Afgelopen seizoen is het aantal bezoekers flink toegenomen en daarom wil de stichting het vrijwilligersteam graag uitbreiden.

Men zoekt vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden/functies: Verkoop entreetickets & winkelartikelen, gastheer of gastvrouw voor in de theeschenkerij, ontvangst van bezoekers en het geven rondleidingen, begeleiden/uitvoeren van kinderactiviteiten, housekeeping (schoonhouden van huis en collectie) en kleine klussen in en rondom het huis.

Vrijwilligers ontvangen met enthousiasme bezoekers, en zijn minimaal één dagdeel per week beschikbaar en bereid om in weekenden en soms op feestdagen te werken. Wie geïnteresseerd is in kunst en cultuur, is bij Huis Verwolde op de juiste plek.

Kennismaken
Meer weten? Kom dan op woensdag 29 januari om 13.30 uur naar Huis Verwolde aan de Jonker Emilelaan 4 in Laren. Deze kennismakingsmiddag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Aanmelden kan via verwolde@glk.nl of neem contact op met kasteelmedewerker Iris Littink via 06 51 48 37 30. Meer informatie staat op de website www.glk.nl/verwolde.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden