Alle turnheren WSV met medaille. Foto: PR
Alle turnheren WSV met medaille. Foto: PR

WSV op dreef in nieuwe jaar

WARNSVELD - Zaterdag 11 januari bij de Rayonkampioenschappen in Barchem werd door alle 9 deelnemende jongens van WSV een medaille meegenomen naar huis. Ieder heeft in zijn eigen niveau goed gepresteerd.

Ook de Acro-afdeling van WSV was dit weekend op pad voor de eerste plaatsingswedstrijd in Hardenberg. Als eerste mochten Floor Verhaagen, Jara Nijenhuis en Suze Verhaagen. Voor twee van deze meiden hun allereerste officiële acrowedstrijd. Ze lieten een nette oefening zien. De meiden werden vijfde. Daarna mochten Suzan Horsting, Jente Lieftink en Britt Beumer. Ondanks dat oefening wat gehaast was en daardoor te vroeg op muziek klaar was, wisten deze meiden de bronzen medaille mee naar huis te nemen.

In wedstrijd 3 waren de seniorenteams aan de beurt., maar team bestaand uit Sharon Hovens, Ilona Veldhuizen en Nienke Verhaagen moest zich afmelden door een blessure. Als allerlaatste wedstrijd mochten Milou van Osch en Evi Mulder. Deze meiden lieten een hele mooie oefening zien, maar doordat er een onderdeel niet goed was uitgevoerd kregen ze een aftrek van 2 punten. Desondanks werden ze toch nog vijfde. Nu gaan we hard trainen voor de volgende wedstrijd.

Meer berichten