Nathan Greven van FC Zutphen (r) gaat voorbij zijn tegenstander. Foto: Hans ten Brinke
Nathan Greven van FC Zutphen (r) gaat voorbij zijn tegenstander. Foto: Hans ten Brinke

FC Zutphen klopt BAS Biddinghuizen in vriendschappelijk duel met 3-0

ZUTPHEN - FC Zutphen heeft afgelopen zaterdag, als voorbereiding op de competitie, de eerste oefenwedstrijd gespeeld. Er werd met 3-0 gewonnen van derde klasser BAS Biddinghuizen.

De Zutphenaren stonden in de rust met 1-0 voor na een doelpunt in de tweede minuut van Niek Bakkerweerd. Daarna verzuimde men de score verder uit te bouwen doordat veel kansen gemist werden. Na de rust was het Sem Veeger die in de 65ste minuut de 2-0 scoorde uit een aanval die hij zelf op zette, na een mooie combinatie met Jesse de Vries. In de 73ste minuut viel de 3-0 door Jelle Macare nadat hij zijn tegenstander op inzet aftroefde. Bij FC Zutphen speelde de jeugdige Lucas Hengstenberg, die dit seizoen in het tweede speelt, een goede wedstrijd. Middenvelder Tijmen Veen maakte zijn debuut in de 65ste minuut. Hij is speler van het succesvolle jeugdteam JO 17-1. Hij debuteerde op een goede wijze.

Opstelling FC Zutphen
Marijn Sangers ( 15. Matthijs de Jonge), Koen Hulleman ( 46. Lucas Hengstenberg), Hidde Ruessink, Hidde van Kalker, Khen Bakkerweerd ( 46. Jan van der Mark), Lars Huber, David te Slaa, Nathan Greven, Niek Bakkerweerd, Sem Veeger ( 65. Tijmen Veen), Jesse de Vries ( 65. Jelle Macare).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten