Presentatie Heufse Pracht met Pub Quiz

Cover Heufse Pracht. Foto:PR
Cover Heufse Pracht. Foto:PR (Foto: )

ZUTPHEN - Op woensdag 15 januari om 20.00 uur wordt in De Hoven een eenmalige uitgave van een speciaal magazine gepresenteerd: Heufse Pracht. Heufse Pracht is een eenmalig magazine over De Hoven en is ontstaan door een samenwerking tussen Wijkraad De Hoven, de Historische Vereniging Zutphen, gemeente Zutphen en de makers van Zutphense Pracht. Alle inwoners van De Hoven zijn van harte welkom de presentatie in Ontmoetingscentrum De Hoven, Mulderskamp 97, bij te wonen.

In het magazine staan diverse interviews met bekende en minder bekende Hovenaren, verhalen over de historie van De Hoven en er wordt binnen gekeken bij bijzondere huizen zoals de voormalige kruidenierswinkel Van Laar en de IJsselstroom. Ook is er een verhaal over het enige museum in De Hoven én het enige kasteel dat ooit in Zutphen stond. Daarnaast werpen de makers ook een blik op de toekomst.

Pubquiz
Bij de presentatie is ook wethouder Harry Matser aanwezig. Hij neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Na een kort formeel gedeelte kunnen alle aanwezigen meedoen met een unieke Pub Quiz met leuke en bijzondere vragen over De Hoven. Alle huishoudens van De Hoven krijgen een exemplaar van Heufse Pracht cadeau. Overige geïnteresseerden kunnen voor 6,95 euro een Heufse Pracht afhalen bij het Regionaal Archief Zutphen in de Spiegelstraat. Geïnteresseerden buiten Zutphen kunnen bestelen via de website van de historische vereniging Zutphen.


www.historiezutphen.nl

Cover Heufse Pracht. Foto: PR

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden