De winnaars van het AZC-voetbalgala. Vanaf links: Jorg Heemskerk (Fairplay), Onur Köse (AZC 2), Sven Calot (AZC 1), Jai-Lana Joseph (dames) en Felix Mulder (talent). Foto: Freddy Burgers
De winnaars van het AZC-voetbalgala. Vanaf links: Jorg Heemskerk (Fairplay), Onur Köse (AZC 2), Sven Calot (AZC 1), Jai-Lana Joseph (dames) en Felix Mulder (talent). Foto: Freddy Burgers (Foto: )

Voetballers aan het dansen bij vijftiende gala van AZC

ZUTPHEN - De leden van de Zutphense voetbalvereniging AZC hebben laten zien dat ze niet alleen op het veld maar ook op de dansvloer hun mannetje staan. Ze kregen daar op zaterdag 28 december alle kans toe tijdens het vijftiende voetbalgala van hun club.

Traditiegetrouw werd de avond geopend met een Introductiefilm waarin de nominaties van de diverse spelers en speelsters in de diverse categorieën werden gepresenteerd. Paul Brinkerhof mocht in deze jubileumeditie van het gala de Fair Play Cup uitreiken aan de eerste winnaar van de nieuwe categorie: Jorg Heemskerk. De genomineerden voor AZC 1-speler van het jaar waren Nardo van den Broek, Sven Calot en Lars van Roon. Lars van Roon maakte kans deze titel te prolongeren maar uiteindelijk was het toch Sven Calot die met een mooie meerderheid van de stemmen werd uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar. Tot Talent van het Jaar werd Felix Mulder gekozen. Bij AZC 2 ging Onur Köse met de eer strijken en bij het damesvoetbal werd Jai-Lana Joseph tot beste dame uitgeroepen.
Na de officiële plichtplegingen barstte het feest in volle hevigheid los en ging het dak eraf in de kantine waar onder meer DJ Willow (bekend van Amstel Live & Holland Heineken House) en volkszanger Pascal Redeker de bijna 200 aanwezige AZC'ers volop op de dansvloer kregen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden