Alzheimercafé in Zutphen

ZUTPHEN/VORDEN - De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks, op elke derde woensdag van de maand, een Alzheimer Café in Zutphen. Gratis toegankelijk voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Bezoekers ontmoeten lotgenoten en kunnen met elkaar in gesprek over zaken die ze meemaken of hen bezighouden.

Bij de bijeenkomst van woensdag 15 januari is het thema van de maand: wat is dementie. Te gast is Muriëlle Hageman, specialist ouderengeneeskunde bij Sutfene. Zij zal informatie geven over wat dementie precies is, welke verschillende vormen er zijn en hoe de ziekte in het algemeen verloopt. Ook de laatste ontwikkelingen ten aanzien van begeleiding en behandeling komen aan bod. Zoals altijd is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.
Het Alzheimer Café wordt gehouden in buurthuis de Uitwijk in Zutphen (De Brink 116) . Inloop met koffie/thee vanaf 19 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.
Meer informatie via tel. 06-13514411 of via de website.

alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten