Meike Wesselink. Foto: Dick Windhouwer
Meike Wesselink. Foto: Dick Windhouwer

Meike Wesselink vindt bijna alle thema's interessant om over te schrijven

Algemeen

Mijn naam is Meike Wesselink. Ik werk al langere tijd met veel plezier voor Achterhoek Nieuws.
Al ruim veertien jaar schrijf ik voor verschillende opdrachtgevers en zorg ik regelmatig voor een artikel in Contact Zutphen/Warnsveld. Mijn interesses liggen bij natuur, cultuur, eten en drinken, politiek, historie en religie, maar eigenlijk vind ik alle thema's interessant om over te schrijven. Alleen van sport en economie word ik minder warm. Een tijdje geleden ben ik naar het buitengebied verhuisd waar ik nóg fijner kan schrijven. Daarnaast houd ik me bezig met tuinwerkzaamheden, vooral voor particulieren en ben ik gastvrouw op een prachtige vergaderlocatie in een voormalige stoomwasserij. Voor mij is de afwisseling van hoofd en lijf, van binnen werken en buiten zijn de ideale combi.

Ik richt me nu vooral op de gemeente Lochem wat artikelen betreft, maar omdat ik nog steeds mijn werk en netwerk in Zutphen heb, blijft de verbinding met de Hanzestad. Terugkijkend realiseer ik me dat ik veel over Zutphen heb geschreven en dat er voor mij na al die jaren weinig geheimen meer bestaan.
Bijzonder vond ik het interview dat ik had met de familie Engelen, dit najaar. Engelen schoenmode bestaat zestig jaar en samen met de familie keken we terug in de tijd. Familiebedrijven vind ik altijd interessant. Het was prachtig om te zien hoe betrokken de oude generatie zich nog voelt en hoe verfrissend de nieuwe generatie tegen de zaak aankijkt. Het zijn echte Zutphense verhalen die je nergens anders op die manier vindt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant