Simone Hendriks ontwikkelde samen met medestudenten een hoorspel voor Sprookjesstad Zutphen. Foto: PR
Simone Hendriks ontwikkelde samen met medestudenten een hoorspel voor Sprookjesstad Zutphen. Foto: PR

De Groene Draak op Sprookjesstad

ZUTPHEN - Koningen, ridders en een d-d-draak! Op 15 december vindt Sprookjesstad plaats in Zutphen. Hier wordt onder andere het prachtige verhaal verteld van de Groene Draak. Simone Hendriks, Iza Wirken, Annabel Nauta en Belle van Veenendaal, vier studenten van ArtEZ Arnhem, ontwikkelden dit hoorspel in samenwerking met Cinemajestic. Het wordt elk half uur opgevoerd op het Stationsplein. Het eerste hoorspel wordt om 12.30 uur gespeeld en het laatste om 16.30 uur.

Het verhaal: 'In een koninkrijk hier ver vandaan woont een vredige koning wiens dierbaarste bezit een simpele ijzeren kroon is. Een kroon die ervoor lijkt te zorgen dat het goed gaat met het koninkrijk van onze koning. Maar op een dag wordt de kroon gestolen! Een grote angstaanjagende draak waakt nu over deze schat. Zal de koning zijn dierbare kroon ooit terug krijgen? Wie zal het zeggen…
Laat u meevoeren in een verhaal vol enthousiasme, spanning en sensatie. Kunt u de draak al horen?'

Naast dit hoorspel is er nog meer te doen op het Stationsplein, zoals de spelletjes Zoek de Kroon, Reuzespiraal, Kroon gooien, Zoek de schat en Drakenvangspel. 
 


 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten