Threesome sluit jaar 'It's Time for Jazz' af

Zanger, saxofonist Benjamin Kuipers komt op 17 december bij It’s Time for Jazz het jaar afsluiten met zijn trio. Foto: PR
Zanger, saxofonist Benjamin Kuipers komt op 17 december bij It’s Time for Jazz het jaar afsluiten met zijn trio. Foto: PR (Foto: )

ZUTPHEN - Op dinsdag 17 december is de afsluiting van het jaar van 'It's Time for Jazz' in handen van Threesome Jazz. Frontman van het trio is zanger, saxofonist Benjamin Kuipers. De avond start om 20.30 uur in Uffie's, Houtmarkt 71, en de toegang is vrij.

Met veel gevoel zingt Kuipers zich perfect door elk repertoire met een vette knipoog. Samen met zijn mannen vormen ze al jaren een vocale en instrumentale sensatie op festivals. Dit jazzy ensemble is niet in een hokje te plaatsen. Onvervalste R&B met uitstapjes naar soul en motown. Met een swingende bezetting maken deze heren herkenbare muziek in diverse jasjes.

It's Time for Jazz gaat daarna twee weken met kerstreces en vervolgens zal het volgende jaar op 7 januari worden geopend door de Zutphense zangeres Marlies Claasen. Zij worden begeleid door haar echtgenoot Tom Klein op gitaar en de toetsenist van Ilse de Lange Will Maas.

Voor meer informatie, zie ook de Facebookpagina It's Time for Jazz.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten