Impressie van het nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw. Foto: PR
Impressie van het nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw. Foto: PR (Foto: )

Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op De Revelhorst

ZUTPHEN - Op bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen, gelegen langs de zichtlocatie aan de Den Elterweg (N314), verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw.

Het pand wordt opgedeeld in veertien bedrijfsunits variërend van 80 tot 200 vierkante meter. De bedrijfsunits zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag. De prijzen beginnen bij 135.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, zoals aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. Maar ook voor particulieren die een caravan/boot of camper willen stallen zijn deze opslagunits geschikt. De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week is al reeds veertig procent verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen drie maanden van start en zal zo'n vier maanden gaan duren.

De ontwikkelingen op bedrijvenpark De Revelhorst volgen elkaar vlot op. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein De Revelhorst opnieuw een aanwinst rijker.

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Jan Wiggers van ThomaPost makelaars, 0570-614607, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimte beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Zutphen Business Center op de markt komen.

Verdere info: janwiggers@thomapost.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten