Excelsior Warnsveld tijdens het concours in de Hanzehof. Foto: PR
Excelsior Warnsveld tijdens het concours in de Hanzehof. Foto: PR (Foto: )

Promotie voor Excelsior Warnsveld in Zutphen

WARNSVELD - Afgelopen zaterdag 30 november heeft Excelsior Warnsveld zich goed gepresenteerd voor de jury op het concertconcours van de MBGF (Muziekbond Gelderland-Flevoland) in de Hanzehof te Zutphen.

De leden begonnen de dag als eerste en hebben direct een goed optreden neergezet. De jury waardeerde het eerste stuk 'Queen of the Dolomites' van Jacob de Haan met 87,5 punten, daarna volgde 'Singapura Suite' van Jan van der Roost, dat werd gewaardeerd met 85,5 punten, totaal dus 86,5 punt, goed voor een eerste prijs en promotie naar de vierde divisie.
De jury noemde het een 'vierde divisie waardig optreden' en feliciteerde orkest en dirigent. Ze vonden het één van de hoogtepunten van de dag. 's Avonds werd er nagepraat en feest gevierd in het verenigingsgebouw en werden de juryrapporten voorgelezen door de trotse voorzitter Marit Cornelissen. Ook dirigent Geert Jan Dijkerman was zeer trots op 'zijn' orkest en was zichtbaar ontroerd.

Zondagmiddag 12 januari 2020 geeft Excelsior Warnsveld een nieuwjaarsconcert in de St. Martinuskerk in Warnsveld, de vereniging brengt dan het prijswinnende muziekstuk ten gehore gebracht. Aan dit concert werkt tevens violist Reinold Broersma mee. Aanvang 15.00 uur, toegang gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen wil op termijn stoppen met het publiceren van de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten