100 Talentvolle Vrouwen Zutphen stopt

Algemeen

ZUTPHEN - Na ruim tweeënhalf jaar stopt 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen met haar activiteiten. Karin, Marjolijn, Mathieu en Nicolle van de organisatie: "In deze periode hebben we vele talentvolle vrouwen uit Zutphen en omgeving mogen verwelkomen op de workshopochtenden. Het was altijd mooi te zien hoe deze vrouwen hun (verborgen) talent konden vinden en ontdekken onder leiding van de vele coaches en trainers die een workshop hebben verzorgd."

Is het dan helemaal einde voor 100 talentvolle vrouwen. Nee, in Apeldoorn gaat 100 Talentvolle Vrouwen onverdroten voort. In Zutphen is een nieuwe organisatie gestart: Eigen Kracht Vrouwen. Hier kun je als vrouw terecht voor het volgen van een training. Daarnaast bestond De Broekriem al in Zutphen en de komende maanden zal dit gehost worden door een van de deelnemers van 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen.

"Wij willen alle deelnemers die ooit een workshop in Zutphen hebben gevolgd hartelijk danken. Alle coaches en trainers die elke keer weer belangeloos kwamen opdraven voor deze talentvolle vrouwen en last but not least onze collega's uit Apeldoorn. Zonder hun inzet en de inbreng van Jolanda Nijhof had 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen nooit bestaan.", aldus Karin, Marjolijn, Mathieu en Nicolle.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant