De Unicefloop van 2018. Foto: Freddy Burgers
De Unicefloop van 2018. Foto: Freddy Burgers (Foto: Freddy Burgers)

Rennen en klauteren voor Unicef

ZUTPHEN - De jeugd uit Zutphen en omstreken mag zich op zaterdag 14 december weer helemaal laten gaan in de Run4Unicef-sponsorloop. Niet alleen moeten ze lopen, maar ze komen ook allerlei obstakels tegen, waar ze doorheen, onderdoor of overheen moeten.

De Run4Unicef-loop wordt voor de tweede keer georganiseerd, door de Zuphense voetbalvereniging AZC, atletiekvereniging Hanzesport en Scouting Karel Doorman, bijgestaan door Unicef en Zutphen Actief. De sfeervol verlichte route loopt dit jaar over het parkeerterrein achter de Hanzehal en door de Hanzehal. Naast het parcours heerst een gezellige kerstsfeer met kraampjes met glühwein, snert, kerstbomen en nog veel meer.
De jeugd tussen 6 en 12 start om 16 uur en de jeugd tussen 13 en 18 start om 18 uur. De loop duurt maximaal één uur. Na de loop is er voor de deelnemers een bingo waar ze leuke prijzen kunnen winnen.
Kinderen kunnen zich inschrijven via hun school, hun vereniging of door een e-mail te sturen naar verenigingscoach@azczutphen.nl. Dan krijgen ze een sponsorenenvelop thuis om zo veel mogelijk gulle gevers te werven. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Run4Unicef 2019.

Meer berichten