Christian Doepke Trio in Zutphen

ZUTPHEN - It's Time for Jazz ontvangt op dinsdag 26 november het Christian Doepke Trio. De drie muzikanten spelen in de mooie gewelvenkelder van Uffie's aan de Houtmarkt 71 in Zutphen.

Pianist, componist en beeldend kunstenaar Christian Doepke is geboren in München en woont sinds 2006 in Amsterdam. In de afgelopen twintig jaar werkte hij als pianist en toetsenist in jazz, fusion en latin ensembles. Naast veel live optredens, studio-opnames en werk in tv- en theatershows heeft hij drie cd's uitgebracht. Zijn jongste cd 'Patience' met Bob Sheppard werd zeer positief ontvangen. Zijn composities verbinden lyrische, impressionistische klanken met jazz-elementen en creëren een homogene en eigen stijl, die de Europese en Amerikaanse muziekcultuur laten versmelten. Doepke is te typeren als een elegant spelende pianist met een sterke, soepele en soulvolle groove. Voor deze gelegenheid neemt hij mee Jasper van Hulten op drums en de Noorse bassist Thomas Winther Andersen.
Het optreden start om 20.30 uur. De toegang is gratis maar donaties zijn welkom. Meer info op de facebookpagina van It's Time for Jazz.

Meer berichten