Beeld ter illustratie. Foto: Pexels.com
Beeld ter illustratie. Foto: Pexels.com

Huurdersorganisatie houdt enquête onder huurders van Woonbedrijf ieder1

ZUTPHEN - Aan de huurders van Woonbedrijf ieder1 is een aankondiging verzonden van de bewonersenquête die door HuurdersBIJ1 is opgesteld in samenwerking met de Woonbond. HuurdersBIJ1 is een actieve huurdersorganisatie die opkomt voor de belangen van huurders van Woonbedrijf ieder1 in Deventer en Zutphen. Men wil graag samen met de huurders de koers bepalen. Men heeft daarom de Woonbond gevraagd om via een enquête de mening van de huurders op te halen. De enquête kunnen de huurders invullen via de website woonbondonderzoek.nl/huurdersbij1 of op papier aanvragen via 06 - 252 269 90. Het is nog mogelijk de enquête tot 25 november 2019 in te vullen.

Maar wat doet HuurdersBIJ1 nu precies? De huurdersorganisatie maakt afspraken met Woonbedrijf ieder1 over onder andere betaalbaarheid, het aantal beschikbare huurwoningen, energiebesparing en de hoogte van de huren. Het bestuur wordt gevoed door inbreng vanuit de 40.000 huurders van Woonbedrijf ieder1. Deze inbreng wordt via samenwerking met de bewonerscommissies ontvangen, maar huurders kunnen ook rechtstreeks met HuurdersBIJ1 contact leggen. De verzamelde informatie wordt vertaald naar duidelijke vraagstellingen en adviezen en bij Woonbedrijf ieder1 op tafel gelegd.

Wanneer huurders met HuurdersBIJ1 willen meedenken of in de uitvoerende taken willen helpen, kunnen zij dit eveneens via de enquête laten weten. Onder de respondenten worden drie boodschappenbonnen ter waarde van 25 euro verloot. Meer informatie over HuurdersBIJ1 is te vinden op de website.


www.huurdersbij1.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

De gemeente Zutphen wil op termijn stoppen met het publiceren van de officiële bekendmakingen in de papieren krant. Wat vindt u hiervan?Reageren!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten