Speelgoed ruilen is duurzaam, gezellig en scheelt in de portemonnee. Foto: PR
Speelgoed ruilen is duurzaam, gezellig en scheelt in de portemonnee. Foto: PR

Duurzaam Sinterklaascadeaus verkrijgen op speelgoedruilmarkt

Algemeen

ZUTPHEN - Pakjesavond staat bijna voor de deur. Er wordt weer druk cadeautjes gekocht en dat terwijl de decembermaand vaak al vrij duur is. Om duurzaam cadeaus te regelen en overconsumptie tegen te gaan, organiseert Zero Waste Zutphen de Recycle Sint speelgoedruilmarkt op 20 november van 19.30 tot 21.00 uur bij Wijkcentrum de Waterkracht.

Zero Waste Zutphen – een initiatief van Marieke van Driel en Marleen Heinen – wil inwoners helpen verduurzamen en organiseert daarom een speelgoedruilmarkt. Dat doet zij in samenwerking met Wijkcentrum de Waterkracht, GroenLinks Zutphen en diverse lokale (binnenstad)ondernemers. Het speelgoed dat op de ruilavond geen nieuwe bestemming vindt, wordt verdeeld over verschillende pakketten en aangevuld met donaties van lokale ondernemers. Deze pakketten worden geschonken aan minima in Zutphen.

Speelgoed hiervoor inleveren kan op dinsdag 19 november tussen 19.30 en 21.00 uur. Bekijk de website en de Facebookpagina van Zero Waste Zutphen voor meer informatie en updates.


recyclesint.org

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld