Het Isendoorn College wekt Peter Pan tot leven. Foto: PR
Het Isendoorn College wekt Peter Pan tot leven. Foto: PR (Foto: )

Isendoorn-musical over Peter Pan

ZUTPHEN - Leerlingen van het Isendoorn College voeren op vrijdag 15 en zaterdag 16 november in de Hanzehof in Zutphen hun tweejaarlijkse musical op. Ditmaal: 'Peter Pan forever young'.

Het is vast herkenbaar: alle oudere mensen hebben weinig tijd, is maar zijn bezig met zaken die zij o zo belangrijk vinden. Ze willen serieus gevonden worden en vergeten dat ze eigenlijk in al die jaren steeds meer afleren. "Plezier maken, samen spelen", kortom alles wat je als kind krijgt aangereikt verdwijnt in de loop der jaren, en waar leidt dat toe? Zijn we deze vaardigheden echt kwijt, of is er nog hoop en kan onze zoektocht naar onze eigen ik, weer leiden naar een gelukkiger leven?
Dat is ook het verhaal van deze musical. Peter Banning is een succesvolle advocaat in een goedlopend advocatenbureau. Hij vergeet dat zijn kinderen andere zaken belangrijk vinden. Zijn vrouw herkent in hem niet meer die leuke jongen, waarop ze verliefd werd. En Peter heeft dit niet door, totdat een bezoekje aan zijn pleegmoeder een wending geeft aan zijn leven. De ontdekking van zijn eigen Peter, een hernieuwde kennismaking met kapitein Haak, de Lost kids en Tinkelbel en tenslotte zijn nieuwe levensmotto: "Wil je succes in het leven, blijf dan "Forever Young!"
Kaartverkoop aan de deur bij de Hanzehof of via school. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Meer berichten