WAHALLAb bij de Efteling. Foto: PR
WAHALLAb bij de Efteling. Foto: PR

WALHALLAb genomineerd voor UNICEF Paul van Vliet Award

ZUTPHEN - WAHALLAb is genomineerd voor de UNICEF Paul van Vliet Award. De leer- en werkplaats voor jongeren is één van vijf genomineerden uit meer dan 45 inzendingen. Dinsdag 5 november werd de geldprijs van tienduizend euro uitgereikt in de Efteling. Na een spannende pitch van de deelnemers won ELANCE Academy de geldprijs van 10 duizend euro.

Door Alize Hillebrink

Oprichter Marco Mout is blij met de nominatie en trots op zijn team. "Het was een eer om in de finale te staan. We hadden het geld goed kunnen gebruiken vanwege onze uitbreidingsplannen. Momenteel werken we aan een vestiging in Utrecht en de reiskosten van ons uitbreidingstem lopen nogal in de papieren. We gaan nu in ieder geval genieten van een dagje Efteling."

WALHALLAb is een leer- en werkplaats waar jongeren van diverse achtergronden met elkaar leren omgaan en elkaars krachten versterken. Er zijn vestigingen in Groningen en Arnhem.

De Paul van Vliet Award is een jaarlijkse geldprijs van 10 duizend euro voor een organisatie die zich inzet voor kinderrechten en de ontwikkeling van jongeren in Nederland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten