Rick Lesnussa en Cynthia Marras en haar zoon Nolan nemen alvast een kijkje van de nieuwe sinterklaasfilm. Foto: Meike Wesselink
Rick Lesnussa en Cynthia Marras en haar zoon Nolan nemen alvast een kijkje van de nieuwe sinterklaasfilm. Foto: Meike Wesselink

Met Contact Zutphen/Warnsveld naar de film

Algemeen

ZUTPHEN - Met het hele gezin samen naar de film. "Het gebeurt nog wel, maar het komt steeds minder vaak voor", aldus Cynthia Marras, directeur van Cinemajestic. De bioscoop en Contact Zutphen/Warnsveld hebben een manier gevonden om het gezin weer bij elkaar te brengen: Met Contact naar de Film. Iedere maand mag je met het hele gezin met korting naar de film. Zaterdag 30 november om 14.00 uur trappen Contact en Cinemajestic af met de nieuwe decemberfilm Waar is het grote boek van Sinterklaas? Bij aankomst mag je je schoen zetten en bij iedere reservering krijg je een chocoladeletter cadeau. En misschien komt Piet of Sint zelf ook nog even kijken.

Door Meike Wesselink

Cynthia: "Het lijkt wel alsof het vroeger veel gebruikelijker was om met zijn allen naar de film te gaan. Wat we nu vooral zien is dat ouders hun kinderen afzetten bij de bioscoop om daarna weer verder te gaan met werken. Maar hoeveel leuker is het om de avonturen van een film samen met je ouders te beleven en er met zijn allen over te kunnen napraten." Account-manager Rick Lesnussa vult aan: "Met onze kranten zijn wij ook altijd op zoek naar verbinding. Dat doen we met onze rubrieken en artikelen, maar ook met onze mediapartners. Samen met bedrijven in de regio zoeken we naar mooie verbindingen en daar is het samenwerkingsverband met Cinemajestic een goed voorbeeld van."

Waar is het grote boek van Sinterklaas?
De baas van een grote speelgoedfabriek vindt het maar raar dat Sinterklaas zomaar cadeautjes weggeeft aan de kinderen. Om de goedheiligman te dwarsbomen pakt hij het grote boek van Sint af. Maar kan pakjesavond nu nog wel doorgaan? De gezellige en spannende familiefilm met onder andere Carlo Boshart en Irene Moors in de hoofdrollen draait al in Cinemajestic maar krijgt op 30 november dus een extra feestelijk tintje. Cynthia: "De kids moeten vooral niet vergeten hun schoen mee te brengen want die mogen ze bij aankomst zetten. Ook delen we chocoladeletters uit bij iedere reservering en daarnaast geven we korting op de film. een kaartje kost 7,50 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen."

"Het blijft niet bij deze ene actie, want iedere maand organiseren we zo'n leuke filmmiddag", aldus Rick. Na Sinterklaas komt natuurlijk Kerst, dus op zaterdag 21 december kun je je helemaal in kerstsferen hullen. Houd de website van Cinemajestic in de gaten voor meer informatie over de maandelijkse actie."

Het gaat goed met Cinemajestic. De plannen voor twee nieuwe zalen liggen klaar en als alles goed gaat, start begin volgend jaar de verbouwing en beschikt Cinemajestic over zes bioscoopzalen. Cynthia: "We zetten hierbij in op nóg beter geluid. Het geluid komt dan niet alleen vanaf de zijkanten maar ook van boven en dat zorgt voor nóg meer beleving van je 3D of High Frame film. Daarnaast breiden we met de extra zalen ook ons filmaanbod uit. We willen dan ook iets meer het gebied opzoeken van Filmhuis. We spreken dan over films die het commercieel goed doen maar eigenlijk vallen onder het genre Filmhuis, zoals bijvoorbeeld Tarrantino-films. Naast de twee zalen wordt ook de entree ruimer gemaakt en komt aan de andere kant van het gebouw de uitgang. Ook in de twee nieuwe zalen kun je tijdens de film je drankje of borrelhapje bestellen."

Cynthia Marras en Ron Gerrits runnen sinds 2008 samen Cinemajestic (de naam verwijst naar de film Majestic die gaat over de bioscoop als magische belevingsplek). Tijdens haar HEAO studie belandde Cynthia al in de filmwereld. Ze kwam bij een Nederlandse filmmaatschappij terecht waar ze op de afdeling sales aan de slag ging en films aan bioscopen verkocht. Zo kwam ze in contact met Merral Theaters. Ook in Zutphen kwam zo'n theater waar zowel Cynthia als Ron aan het werk gingen. Toen Merral in de verkoop kwam, pakten Ron en Cynthia hun kans en besloten ze samen de stap te wagen. Het zakelijk duo is nu elf jaar samen actief als directeur van Cinemajestic en bedenkt geregeld leuke acties om de film nóg leuker te maken. Denk aan kinderfeestjes of ladiesnights. Vanaf 30 november nu dus ook Met Contact naar de Film.


www.cinemajestic.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant